Skip to content

9 Comentarii

  1. daniela
    martie 25, 2011 @ 3:26 pm

    va felicit pentru initiativa, eu nu sunt tanara, dar ce faceti voi trebuie sa fie pentru toti romanii, dar in special pentru tineri, dar din cate vad in jur ma tem ca lumea noastra este total dezinteresata. unde este inmormantat printul Ghica?

    Răspunde

  2. Claudiu
    martie 25, 2011 @ 3:37 pm

    Multumim pentru urare Daniela. Noi nu suntem asa pesimisti in privinta tineretului. Lumea se mai si schimba. Important este sa avem rabdare si sa oferim mijloacele de informare.
    Nu stiu unde este inmormantat printul Ghica. Desi am strans atat de multe marturii despre sfintenia acestui om, abia de am gasit o singura poza cu printul Ghica…si aceea din profil. Alte informatii legate de printul Ghica nu mai avem. (un total mister pana acum).
    Speram sa fim ajutati sa aflam mai multe.

    Răspunde

  3. Ioana
    martie 25, 2011 @ 7:13 pm

    Sfintii inchisorilor, in ziua Sfanta de Bunavestire, va rog sa ma ajutati sa-mi gasesc un baiat sa ma casatoresc.
    Va multumesc din suflet.
    Ioana

    Răspunde

  4. bucovineanul
    iulie 31, 2011 @ 5:00 pm

    extraordinar acest sfant al inchisorilor.Un model cum rar cred ca exista astazi !!! Eu personal ii numar pe degetele de la o singura mana.
    Doamne, ticalosii de comunisti ne-au omorat toate valorile, le era frica de ei !
    Nici o grija, au devenit sfinti si modele pentru fiii si nepotii lor (pentru o parte din ei) iar atunci cand se vor ridica, ,,pre multi vor scutura,, !

    Răspunde

  5. Rares
    august 3, 2011 @ 6:49 pm

    Speranta, doamna Daniela! Are grija Dumnezeu de neamul asta. Eu sunt tanar, si iata, fara falsa modestie, pot spune ca Adevarul mi-a fost revelat si mult lucrez sa bag mintile in cap tinerilor.
    Felicit adminii pentru acest site extraordinar, nu de putine ori am plans citind articolele.

    Răspunde

  6. Administrator
    august 3, 2011 @ 8:49 pm

    Doamne ajuta, Rares!
    Multumim mult pentru gandurile frumoase. Si pe noi ne-au lasat in lacrimi multe marturii. Asa si este firesc. Atata suferinta transformata in sfintenie, cat nici nu putem intelege decat in parte, cu durerea inimii.
    Nu mai vorbesc de marturisitorul Alexandru Ghica. Cuvintele mele sunt de prisos.
    Sa va rugati pentru noi sa putem duce mai departe aceasta lucrare duhovniceasca, caci mai sunt multe de facut.

    Răspunde

  7. Titus Berinde
    ianuarie 29, 2013 @ 11:21 am

    Majestatea Sa Regele Mihai I al României ne mărturiseşte: „Ori de câte ori vorbesc despre necesitatea credinţei, îmi aduc aminte de vorbele lui William Penn: „Dacă nu te laşi condus de Dumnezeu, eşti sortit să fii condus de către tirani”. O altă confesiune a Suveranului se referă la tiranii umanităţii: „Mă gândesc uneori că, după Primul Război Mondial, mai mult decât oricând până atunci, dovezile de credinţă ale europenilor începuseră să scadă şi că aşa a fost posibilă ascensiunea unor dictatori ca Mussolini sau Hitler. După cel de-al doilea război, înmulţirea dictatorilor a arătat că NECREDINŢA s-a răspândit ca o molimă şi că de aceea oamenii au fost lăsaţi în întuneric, pe mâna unor tirani. UN CREDINCIOS NU SE TEME. ŞI ACOLO UNDE NU ESTE TEAMĂ, NU ESTE NICI TIRANIE.”

    Răspunde

  8. Mihail Obrenovici
    ianuarie 10, 2014 @ 8:31 pm

    „prințul Alecu primește întâia condamnare în anul 1941. I s-au dat 12 ani de închisoare pentru convingerile sale politice și religioase”
    – EUFEMISM – de ce nu spuneți că a fost LEGIONAR ?
    Cinste lui !
    Istoria se poate falsifica și prin omisiune!

    Răspunde

  9. Dan
    ianuarie 11, 2014 @ 10:31 am

    Domnule Mihail, într-adevăr istoria se poate falsifica și prin omisiune. Dar personal nu cred că este cazul în situația de față.
    Trebuie ținut cont de faptul că aceasta este doar o scurtă biografie, una amplă fiind de mult așteptată. Dar în această mini-biografie este exprimat esențialul, adică faptul că prințul a fost condamnat pentru convingerile politice și religioase. Că acele convingeri erau de tip legionar este un detaliu. Dar acest detaliu nu a fost eludat per-ansamblu (mă refer la toate mărturiile strânse), nu a fost nici minimalizat, nici prezentat în mod zgomotos. Spre exemplu, în mărturia de mai jos puteți observa cât se poate de clar manifestarea în spirit legionar a prințului: [url]http://fericiticeiprigoniti.net/alexandru-ghica/1828-binecuvantarea-printului-ghica[/url]
    O altă mărturie din care reiese că prințul a fost un legionar convins, este și aceasta: [url]http://fericiticeiprigoniti.net/alexandru-ghica/316-omul-care-din-iubire-de-vrajmas-a-renunat-la-propria-lui-libertate[/url]
    O zi în Domnul vă doresc!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *