De vorbă cu părintele Gheorghe Calciu despre efectele Fenomenului Pitești la scară globală:

Privind acum, dupa ma bine de cincisprezece ani de la evenimentele din ’89, situatia din Romania, ce parere aveti? Oare cu incetarea regimului comunist a incetat si regimul satanic?

Sa nu uitam ca in acesti patruzeci si cinci de ani ei au castigat o anumita experienta in lucrarea cu sufletul omului. Oare n-o mai aplica in continuare?

 

Da’ ce crezi, ca daca noi am iesit de la Pitesti s-a terminat razboiul?! Oho! Toata lumea asta este satanica. Toata lumea! In America esti cercetat si controlat si ce gandesti. Daca-ti ia cartea de credit, vede si ce ai cumparat. Se poate sti tot ce ai in casa. E ceva imposibil, nu mai stii unde sa te ascunzi!

- Legat de controlul acesta asupra individului, se vorbeste din ce in ce mai mult in tarile ortodoxe de problema cipurilor. Sfintia voastra cum vedeti asta, ca pe o actiune demonica?

- Da. Dar cred ca un lucru demonic prinde putere atunci cand tu ii dai putere. Adica daca imi implanteaza in organism un cip prin care ma controleaza, oare o sa-mi las controlat si sufletul? Ei o sa stie pe unde am umblat, ce am vandut, ce am facut, daca am comis vreo crima sau altceva. Dar imi poate cipul acela imprima in minte altceva decat vreau eu sa gandesc, decat credinta mea?! Mie mi se pare ca dracul nu are putere daca tu nu-i dai. Si apoi, nu am un inger in dreapta mea? Oare il am numai pe drac in stanga? Si atunci, de ce sa ma tem de dracul, daca am si inger? Ca dracul nu castiga fara mine. Dar nici ingerul nu castiga fara mine. Eu sunt acolo comandantul suprem. Eu zic catre unul sau catre celalalt: “Tu castigi!”. Eu nu ma sperii asa…

- Recunosteti in societatea de azi metode care s-au aplicat la Pitesti?

- Da. Ce s-a petrecut in Irak, de pilda. Ce s-a intamplat la Pitesti nu s-a intamplat numai la Pitesti, asa, ca o exceptie de care sa nu se fi stiut. S-a stiut. Toate au fost gandite de sus. Si in Irak la fel, n-au fost numai niste soldati care au avut instincte criminale. Nu. De sus s-a pornit. Acestea sunt procedee satanice care se vor aplica tot timpul, cata vreme Dumnezeu va ingadui si nu va pune capat acestei lumi.

- Dar ca lucrare demonica asupra sufletului, astazi fata de Pitesti…

- Sunt alte metode. Uita-te la muzica asta satanica, ucigatoare, care vine si la noi! Uita-te la tinerii astia care au luat-o razna dintr-o data! Cel putin acolo, in America, asa e peste tot. Dar ma uit la tinerii de la noi, din Romania, care au preluat atat de rapid sistemul acesta cu betia, cu desfranarea, cu “eu raspund pentru mine”, “n-am nevoie de Dumnezeu” si asa mai departe…

- Deci acestea sunt rezultatele unor experimente care s-au aplicat?

- Sigur. Va dau un exemplu. Dupa ce a fost atacul din America asupra celor doua turnuri gemene, la Capitoliu – Capitoliu e cum ar fi aici Parlamentul – s-a facut o seara de rugaciune. In America este interzis sa te rogi, sa pomenesti numele lui Dumnezeu sau sa pui o icoana intr-o instituie publica. Daca ai spitalul tau poti sa faci asta. Dar daca e spital de stat n-ai voie. La scoala, la fel: n-ai voie sa te rogi, n-ai voie sa citesti Biblia…Totusi, rugaciunea asta s-a facut. S-a incalcat Constitutia Americii si s-a facut. Si nu oriunde, ci in incinta celei mai importante institutii a Statului. Insa n-a fost o rugaciune crestina. A fost o rugaciune iudaica. Nu s-a pomenit deloc numele lui Hristos.

Nu in mod expres, sa se spuna “Hristos” sau “Mantuitorul”, dar nici macar prin aluzie. Ca si cand Mantuitorul nici n-ar fi existat. S-au citit numai psalmi si profetii. Nici preotul care a fost acolo nu a pomenit numele lui Hristos. Era un preot catolic, ortodocsii n-au venit. Deci dintr-o data iti dai seama ca America oficiala nu e crestina. America neoficiala, ea e crestina, si oamenii pomenesc des numele lui Dumnezeu. Dar sunt protestanti, nu altceva. Insa asa cum in Constitutia Europeana nu se vorbeste despre Dumnezeu si crestinism, asa in America oficiala nu ai voie sa folosesti aceste cuvinte. Asa nu se va pomeni de ele in Romania, daca preotii si calugarii – ar trebui sa pun calugarii intai, pentru ca ei sunt sacrificatii, ei sunt “la Pitesti” – nu tin calda inima penru Dumnezeu si aprinsa candela credintei!

(Pr. Gheorghe Calciu Dumitreasa - Viața părintelui Gheorghe Calciu)

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Calendarul de comemorări

Comemorari recente

Citatul zilei
  • "Trebuie să mărturisim prin comportarea de zi cu zi, poate cu suferinţă, cu sânge şi chiar cu viaţa de ni se va cere." Traian Trifan

Ultimele comentarii